Home

Facebook de la FIEC

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Campanya registre Gencat

Facebook treballar a l'exterior

Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior

Campanya registre Gencat

Cartell 2017La Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC) convoca concurs públic per a l’elaboració del cartell del Dia Internacional de la Catalunya Exterior 2018, d’acord amb les següents bases:


1) Cada participant podrà presentar un màxim d’una proposta.
2) El contingut del cartell és lliure però haurà d’haver-hi necessàriament la inscripció “Dia Internacional de la Catalunya Exterior” i la data d’aquesta jornada que, enguany, és el 29 d’abril de 2018.
3) El cartell guanyador quedarà en propietat de la FIEC, la qual indicarà sempre que sigui possible l’autoria de l’obra.
4) Els participants hauran de trametre les seves propostes per correu electrònic en format jpg a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . La data màxima de recepció d’originals és el dia 5 d’abril de 2018.
5) Els cartells del Dia Internacional de la Catalunya Exterior 1998-2017 estan disponibles al website de la FIEC (www.fiecweb.cat).

 

El Dia Internacional de la Catalunya Exterior es va instituir per part de la FIEC per recordar els centenars de milers de catalans que viuen fora del país.