Home

Facebook de la FIEC

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Campanya registre Gencat

Facebook treballar a l'exterior

Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior

Campanya registre Gencat

Havaneras a casaEl 27 de juny a les 20 hores tindrem, com cada any, un recital d’havaneres. Aquset cop serem 36 casals catalans (per ara) els que ho organitzarem i comptarem per fer-ho amb el talent de la cantant Neus Mar i el guitarrista Emilio Sánchez. Aquest, tanmateix, no és un any com els altres i, per tant, la cantada d’havaneres no serà gens convencional.

Malgrat que les mesures per aturar la propagació del coronavirus es van relaxant arreu, en molts llocs encara és impossible organitzar una cantada d’havaneres «clàssica». Per això ens hem unit una trentena de casals d’Europa i Amèrica per proposar-vos un 2x1: tradició i modernitat, tot en u. I dos concerts, també.

La cantant Neus Mar i el guitarrista Emilio Sánchez faran dos concerts seguits des de casa seva (el primer a les 20 hores, hora catalana; el segon a les 19 hores, hora de Buenos Aires). Els podrem veure i sentir a través de Zoom i Youtube (al canal de la FIEC).

I, per completar l’experiència, que no trobeu a faltar res, al canal You Tube de la FIEC teniu dos vídeos fonamentals. En el primer, en Joan Duran de la fleca Can Duran de Palafrugell ens explica com preparar coca de Sant Joan; en el segon, en Paco de la taverna La bella Lola de Palafrugell ens mostra com elaborar un bon rom cremat.Ens els han preparat expressament per a l’ocasió i els expressem des d’aquí tot el nostre agraïment.

El canal de You Tube de la FIEC el trobareu a: 

https://www.youtube.com/cha…/UCsorsVI3nS9KYjYshe9As8w/videos

Moltes desconfinades (quasi) gràcies.