Notícies

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017Com bé sabeu el Govern de l'Estat espanyol ha convocat, en ús de les prerrogatives que li atorga l'article 155 de la Constitució espanyola, Eleccions al Parlament de Catalunya pel proper dia 21 de desembre de 2017. Atès que el President de la Generalitat ha confirmat a Brussel.les la invitació a la ciutadania de Catalunya a participar massivament en aquestes eleccions i a respectar-ne els seus resultats, des de la FIEC (Federació Internacional d'Entitats Catalanes) us fem a mans una Guia de Votació sobre les modalitats i terminis per a poder exercir el vostre dret del vot en aquestes properes eleccions.

Som 224.844 els catalans residents a l'exterior cridats a votar. Un augment de 28.209 votants respecte de les eleccions del 27 de setembre de 2015.

Us convidem a fer la máxima difussió d'aquest document i a participar activament en aquestes eleccions.

Seguirem informant sobre tot allò que afecti als desenvolupament electoral. No dubteu en fer-nos arribar les vostres consultes i dubtes a: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Som Catalunya Exterior, també som Catalunya.